What if this was today.

Hade gärna slängt på mig min Boston-klänning från Gina, röda klackar och röda väska från Zara idag. Tyvärr är det regn och bara någon plusgrad ute så den får vänta. Den värsta av alla vädermänniskor är jag (som ni vet) och känner mig väldigt omotiverad idag, men det är bra att jag inte stojar runt varenda dag. Istället har jag tid till att ta tag i mail och liknande. Ansökt om att få öppna ett AB även, så jag har en massa att fixa med det. Det blir ju dock helg-roligheter redan imorgon i och med valborg vilket känns härligt. Stannar hemma detta år efter två underbara i Uppsala då vädret nästan såg bättre ut här hemma vilket inte är så mycket att hurra för. Istället blir det grillning eller tre-rätters och vin med ett härligt gäng – precis det jag var taggad på. Vi hörs lite senare! Puss på er

Translate/ Would love to look like this today. Unfortunately it’s rainy and cold outside. Like you know I’m the worst weather-person ever so I feel no motivation at all today. But it’s good to feel like not doing things all the time! Then I can check my mail and some other paper-work. We’re celebrating 1th may tomorrow too, so it will be awesome. Talk to you later! Hugs

10 Responses to “What if this was today.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *