Welcome back


Hej fina! Förlåt för
lite kaos här på nya sidan. Har vänt tillbaka till sidan jag hade innan jag flyttade över till Devote, dvs min helt egna adress. Devote hade ju som jag nämnt inte något verktyg att föra över mina gamla inlägg så måste alltså sköta detta manuellt. Har bloggat på Devote i drygt ett år så det är en jäkla massa att fixa. Men det kunde varit värre! Var alltså på möte förra veckan med ett företag och det blir så att jag tillsammans med några andra stora modeprofiler hoppar på tåget med dem. Får inte säga mer än så just nu men ni kommer märka när det händer och det är inte lång borta. Skrev under kontrakt idag och är så otroligt taggad. Puss!

Translate/ Welcome back to my old, my own and lovely address. Devote didn’t have any tools to import my post from there so I have to fix that myself. So it will take some time but I’m gonna make it. Like I said I was on a meeting in Sthlm last week and I will together with some other fashion profiles jump on that train. I can’t say more about that now but you will notice when it happends and it’s not far away. I did sign the contract today and I’m looking forward it so damn much. Kisses!

4 Responses to “Welcome back”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *