Today’s Outfit

Hellu! Såhär har jag sett ut idag. Älskar att det är bart på gatorna och plusgrader så jag kan gå runt i dessa skor! Helt klart mina nya favoriter har jag märkt. Jag har sökt efter ett par trashade jeans ett jäkla tag, paret jag sett har dock varit halvdyra och ändå inte helt perfekta så jag hade ändå varit tvungen att göra lite på dem själv  -Too risky! Har även hittat väldigt billiga men då behövt göra all trashning själv vilket jag inte heller vill. Så hittade jag dessa på Monkis rea igår till ett bra pris och kände att det ändå var värt att chansa och riva lite själv – jag är dönöjd. Hunnit med att luncha lite med Erik och kikat lite i butiker. Ska iväg en till sväng nu så visar jag upp sedan om jag hittar något. Puss!

Skor – Zara, Jeans – Monki, Kappa – Issue 1.3, Topp – Issue 1.3, Väska – Don Donna, Solglasögon – BikBok
Shoes – Zara, Jeans – Monki, Coat – Issue 1.3, Top – Issue 1.3, Bag – Don Donna, Sunglasses – BikBok

30 Responses to “Today’s Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *