My Favorites @Nelly Sale

Find the items here: 1 2 3 4 5 6 7

Antar att ni inte missat Nellys rea, men det hade faktiskt jag, eller har snarare inte haft orken att kika igenom den riktigt då jag sällan brukar hitta något. Tog mig dock tid i morse och fasen vad jag hittade grejer. Inte klickat hem någonting ännu men är riktigt sugen på denim-dressen. Och varför hittade jag inte kappan i vintras för? I mina ögon en helt perfekt vår eller höstkappa. Tur att våren inte är slut än så jag förhoppningsvis hinner använda den några gånger, 195 kronor liksom – sjukt! Lite kortare i armarna också så blir fint om man har en klocka, armband eller liknande. Det andra ligger även i min köpkorg just nu, blir nog ett klick på en stund. 

Translate/ I guess you haven’t missed Nelly’s Sale. I did though, or I haven’t took my time and check it out. I looked trough it this morning and damn what I found great stuff. I really like the denim-suit and why didn’t I found the coat earlier this winter? I my eyes it’s the perfect autumn or spring-coat. If I’m lucky I got to use it a couple of times before the summer arrives. 195 SEK, sooo cheap. A little bit shorter in the sleeves too, so it will be great if you wear a clock or a bracelet. The other stuff is in my basket too, I’ll guess I will order it in a minute or so.

9 Responses to “My Favorites @Nelly Sale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *