Dungarees

H&M, 399:-

Kolla vad jag kom hem med idag, ett par dungarees eller hängsel/snickarbyxor även kallat. Det bara blev något med dessa och jag i provhytten. Gravidmode here we come typ! Vill vara naken under och ligga på en äng och räkna moln, den känslan fick jag. Men jag kommer nog bära ett slappt linne eller en t-shirt under. Kängor eller klackar beroende på humör. Eller varför inte bära dom som ett par brallor. Vad tror ni? Är jag helt ute och cyklar?

Translate/ Look what I came home with today. A pair of dungarees! Pregnancy-fashion here I come. I wanna be naked under and lie down on a meadow and be counting clouds , that feeling did I get. But I will wear them wiht a loose tank and boots or heels depending on which mood I’m in. What do you think? Does I sound like a freek?

29 Responses to “Dungarees”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *