This years bikinis

Någon bad om ett inlägg med bikinis och då kom jag att tänka på att jag inte visat er mina två nya. Kör alltid på bandeau då det ger (om möjligt) finast bränna. Tycker inte alls att det är fint när man bär linnen eller klänningar och har vita sträck efter en halterneck-bikni. Funkar inte att byta till olika modeller för att undvika skarpa linjer för mig tyvärr, slutar alltid med att jag bränner mig. Får istället vitaste brösten i stan, tur det finns BUS. Dessa kommer från H&M i alla fall! Alltid velat ha en vit bikni och denna orangea färg matchar en brunbränd kropp så himla bra. Här är en bild från min Instagram där jag visar hur den vita ser ut på.

Translate/ My new biknis from H&M, here is a picture with me in it. 

32 Responses to “This years bikinis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *