Today’s details

Fan alltså, jävla (kuk)kamera. Den funkar otroligt bra för detaljbilder men så fort ett litet moln kommer utomhus är det kört för att ta en dagens. Så detta får ni av mig idag! Inviger mina nya braxor från Crocker och min nya tisha från Gina Tricot, den går under namnet “Wilma” för den som också behöver en “perfect tee”. Rånöjd! Kom just hem från en nyvaken sväng på stan. Har bytt om och sminkat mig och nu ska jag sleva i mig lite mat och bestämma mitt öde. Puss!

Translate/ I hate my camera, It perfect for detail-shorts but as soon it’s no sun outside it sucks. So this is what you get from me today! I wear my new jeans from Crocker and a new t-shirt from Gina Tricot. I just got home from the city, I’ve been shopping a bit. Now it’s foodtime.

31 Responses to “Today’s details”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *