MENU
14:13 | March 29, 2012

Today’s outfit

Fashion,Okategoriserade

 Skor – Dr.Martens, Byxor – Motelrocks, Jacka – Chicy, Mössa – H&M/ Shoes – Dr.Martens, Trousers – Motelrocks, Jacket – Chicy, Hat – H&M

Hej på er! Har kanske haft den sämsta morgonen någonsin. Ställt klockan på 10 men blir väckt klockan halv 1! Då har min mobil tagit slut med batterier och därför inte ringt (trodde dom gjorde det ändå?). Så tar jag bussen hem, går på Ica och upptäcker att jag tappat mitt kort. Går tillbaka hela vägen, så ligger det där (tur). Sen på vägen hem börjar det spöregna. Men nu är det över så dagen kan väl bara bli bättre, haha. Så nu är solen tillbaka också, det börjar bra. Puss!

39 Responses to “Today’s outfit”

  1. Aline on

    Hi Victoria! I love your pants! And about the previous post – I just wanted to say that we are not following your blog because you are some “thinspiration”, but because you are such an amazing INSPIRATION – your style rocks. So, please, don’t try to change anything about yourself just because it’s politically correct or something… You are beautiful in every way and you should be proud about it. You’ve got every right to enjoy it. You don’t look “sick” at all! Lots of love!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)