MENU
16:30 | March 29, 2012

Ankle Cuffs

Fashion,Okategoriserade

Så nu blev det även min tur att haka på ankle cuffs-trenden. Bara funnits guldiga där jag kikat och jag är ju mer för silver! Så en beställning blev det och jag är supernöjd. Matchas enligt mig snyggast till en enkel outfit, jeans och en enkel topp eller en kostym. Har massa visioner i huvudet så det här blir nog jättebra. Hittade dom här!

Translate/ And so it was my turn to get me a pair of ankle cuffs. I’ve just saw gold ones and I’m more of a silver-person, but now I found a pair in silver! I will match them with a simpel outfit, a suit or a pair of jeans and a simpel top. I have a lot of visions in my mind, so this will be so great. I found them here!

18 Responses to “Ankle Cuffs”

  1. Zandra on

    Sag i ditt inlagg langre ner ang kroppsideal och vill bara saga att du ar fin inside and out! lat ingen klampa pa dig, just keep rocking! hojta till om du kommer till NYC nagon gang (:

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)