MENU
19:30 | March 29, 2012

An order from Gina Tricot

Fashion,Okategoriserade

Gjorde en liten beställning från Gina Tricot förra veckan. Var mest västen jag fastnade för, så fick det andra följa med. Varit ute efter vitt läder hur länge som helst, jacka eller väst. Så var bara tvungen att beställa när denna kom in på hemsidan. Älskar verkligen modellen, men kan inte undgå att tänka hur den skulle sitta i en lite större storlek. Så jag tror lappen får hänga kvar så får jag hoppas på att dom har den i butik så jag får prova!

36 Responses to “An order from Gina Tricot”

 1. matilda on

  Jag har vanligtvis storlek 36 men jag köpte storlek 40 på västen. Den sitter mycket snyggare då den går ner lite under armhålan och blir mer oversize. Jag skulle lätt rekomendera en något större storlek om du är osäker!!:)

  Reply
 2. ebba on

  Victoria hur kan du köpa den plastiga gina västen när det kommer en SJUKt mycket snyggare i ÄKTA skinn till Hm trend:OOOO????

  Reply
 3. sophia on

  Jag har med den där västen..helt galet snygg!!!
  Jag har vanligtvis xs på kläder, och tog en 36:a- då kan jag ha den över min jeansjacka. Men tänker lite på en 34:a..snyggt med astajt med tycker jag..

  Grymmaste bloggen har du!

  Reply
 4. Jenny on

  den är jätte fin, förr älskade jag gina & hittade en massa där men dom har blivit sämre tyvärr så köper nästan aldrig ngt där nu men den är jäkligt snygg.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)