MENU
19:30 | March 28, 2012

Dip Dyed

Fashion,Okategoriserade

Fick en liten impuls och köpte med mig en flaska med mörk mahogny-färg igår. Länge varit otroligt sugen på färgade toppar, men tycker det passar långhåriga bäst och jag är ju inte en av dom. Sedan kom jag på att jag har ett gammalt löshår-set att färga. Så slängde i lite färg i morse och detta blev resultatet! Långt från felfritt men helt klart användbart. Ser ut som det brinner lite, hihi!

Translate/ I dip dyed my hair with some dark mahogny-colour. 

53 Responses to “Dip Dyed”

 1. Emelie on

  Älskar färgen! Vilken var det du köpte och hur länge hade du i den för att få den nyansen? Jag är sugen på att färga hela håret i nån liknande färg.

  Reply
 2. Ida on

  Coolt! Om jag fortfarande var blond skulle jag ha gjort rosa toppar! Kan ju funka på mitt bruna med, men inte riktigt lika coolt tycker jag :/

  Reply
 3. gamze on

  this was the hair I was planning to do and yet you have done it! looks perfect, actually everything you’ve done is also perfect :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)