MENU
19:30 | November 7, 2011

Illustrationer

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Illustratörer: Sophie Thomsen, Sarah Hermansson, Miia Varheensalo, Emma Kisstina och Emma Wärnström

Efterfrågade ju lite magiska fingrar till min nya design. Visste att jag hade världens bästa läsare, men inte att så här många av er var helt sjukt duktiga på att måla. Har suttit och gapat till varje mail med illustrationer i princip. Nu har jag beslutsångest kring vilken bild jag ska välja. Dessa är mina absoluta favoriter. Kommer nog sluta med att jag använder alla i olika perioder men.. Någon ska man ju börja med, åh.

60 Responses to “Illustrationer”

 1. s on

  hey, amazing portraits! but I think you shouldn’t pick this colorful one, it doesn’t look like you at all… it’s just some girl with blonde hair, not really similar.

  Reply
 2. Signe on

  Den med lite backslick är utan tvekan min favorit men som du säger är alla otroligt fina! Såg din nya design / blogg en gång när jag var in förut, flyttade du tillbaka till modette igen eller var det något fel då? :)

  Reply
 3. emma on

  tycker nog att den längst ner till höger av småbilderna, den över är ju underbar men påminner mig för mycket om elin kling.

  Reply
 4. Julia on

  Du ska absolut ta det första, man tänker direkt på att det är du när man ser den, vilket man inte gör med de andra. Om jag ska vara ärlig så syns det inte att de är du på de andra bilderna, men det var riktigt snygga.

  Reply
 5. Jenny on

  Fantastiska bilder. Bild 1 röstar jag på, mest lik, lite vardaglig. Sedan var andra bilden också lik dig, men mer “modellig”.

  Alla är riktigt fina. Men bild 1.

  Reply
 6. Gabrielle on

  They one that says “headline beauty” with the black sweater, it’s the best, the one that looks more like you and your style

  Reply
 7. Toasted - musikfjant och kulturtant on

  Jag säger inte vilken du ska välja, men den första och den i färg är verkligen sjukt mycket mer välarbetade än resten och kommer ge ett helt annat (seriösare) intryck. Konstnärligt är de mer avanverade än de andra, men jag vet inte om det är det du är ute efter…

  Reply
 8. C. on

  Den första, med flätan är mest lik dig! Men jag älskar den under också, med röda läppar. Också älskar jag helkroppsbilden, för din blogg handlar ju faktiskt om mode och det är en sån fullträff med jackan som bara hänger över axlarna :)

  Reply
 9. Madde on

  Shit vad duktiga alla är! Jättefina bilder verkligen. Tycker absolut att du ska alternera, men den du valde först är nog faktiskt min favorit!
  Lycka till med nya samarbetet!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)