MENU
13:24 | November 8, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Melba, Jacka – Romwe, Tröja – Only, Väska – Romwe, Svans – Romwe

Igår blev det middagsmys på Sushibar och strax ska jag en sväng på stan med Lorina. Förhoppningsvis sker flytten av bloggen idag eller imorgon. Tog lite längre tid än vad det var tänkt! Bilderna var tvungna att flyttas över manuellt = hur många bilder som helst. Men nu börjar allt bli klart! Pussilipuss

32 Responses to “Dagens klädsel”

 1. Up Consulting UF on

  Vi är tre tjejer som går tredje året på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Göteborg. Som projektarbete driver vi ett UF-företag som ska hjälpa en grupp HIV/AIDS-drabbade kvinnor i Nairobi att starta upp en hemsida där de kan sälja de produkter de tillverkar. Det skulle vara till väldigt stor hjälp om du kunde tänka dig att delta i vår marknadsundersökning! :) http://www.surveymonkey.com/s/J2ZZ5CF

  Reply
 2. Annis on

  Haha så sjukt ändå! Kollar man tillbaka ett år i ditt arkiv så är det SNÖ på backen, i år kan man gå i tunna nylonstrumpbyxor i November… (!!!!!!!!)

  Reply
 3. Nina on

  Hej! Jag är nu på den tråkiga båten från Vasa till Umeå och skulle vilja veta den bästa shoppingen i Umeå? Vilka affärer man ska besöka osv! :)

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Nina: Vi har en gågata i Umeå där alla affärer finns :) H&M i ena änden och Kii i den andra. Bara att följa gatorna och besöka stadens gallerior! Utbudet är inte allt för stort så jag är övertygad om att du hinner kika genom alla.

   Reply
  • Victoriatornegren on

   Kasia: Har faktiskt ingen aning tyvärr! Fick den skickad från Romwe som en gåva :) Men den mörka är det ju inte, då min svans är ljus. Tror dock den jag har är slut!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)