MENU
17:00 | November 7, 2011

Pax – Sam Edelman

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Kolla, jag har hittat typ världens grymmaste skor. Först tänkte jag köpa Lita Spike, dom kändes tyvärr lite läskiga vid en närmare anblick. Men dessa är ju inget annat än grymma! Kommer från Sam Edelman och modellen heter “Pax”. Ska hänga framför Henry Koles webbshop och klicka hem ett par direkt när dom kommer in.

Translate/ Look! I found like the coolest shoe ever. First I was thinking of buying Lita Spike, but now I think they look a little bit scary. But these ones are nothing but cool. They are from Sam Edelman an the model is “Pax”. I’m going to live with my computer and get them as soon as they are aviable at Henry Kole. Wish my luck!

27 Responses to “Pax – Sam Edelman”

  • victoriatornegren on

   Sara: Enda svenska sidan som haft dom produkter jag velat vid rätt tillfälle :) Och är man nöjd ser jag ingen anledning till att testa en annan sida.

   Reply
 1. Emily on

  I’ve been searching for these boots in my size since September! I only found them from a U.K. site, but they were about 550 USD and are only retailed for $250 here in the U.S.
  Good Luck!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)