Stockholmsplaner

Så, vad ska jag göra för spännande i Stockholm? Hade egentligen bara tänkt åka dit för att umgås med syster. Men eftersom att jag inte är i Stockholm alltför ofta tänkte jag slå några flugor i en smäll. Ett möte som är uppskjutet ett tag, vara med i en liten tävling hos Cubus, gå på casting inför ett TV-program som jag blev uppringd inför igår. Sedan ville ett företag plåta mig, men kanske åker ner senare i månaden för det. Vill passa på och njuta av att vara i storstaden tillsammans med syster. Nej, nu går flyget här. Kramkram!

Translate/ So, what is my plans in Stockholm? Wednesday: Meet my sister and Angie and have a secret meeting. Thursday:  Style a mannequin on Cubus together with 5 other fashion-profiles in Sweden (tell you more about that tomorrow). Me and my sister are going on a Castning for a new TV-show. Friday: Wholeday photoshoot (possible).

2 Responses to “Stockholmsplaner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *