Svar på frågestund – Del 3

Hej Victoria! Vad tycker du att man ska göra ifall man inte kan släppa en kille fast man är medveten om att man egentligen borde gå vidare då han bara var en flirt och inte MIN kille liksom.. Tack för en otroligt bra blogg, du är min favoritbloggerska av alla! Det finns så få människor man känner en speciell kemi med. Jag antar att han för stunden är den enda du kan relatera dina känslor till. Och jag tror dom flesta fungerar så, att man vill ha någon att kunna tänka på ibland. Så det enda sättet kanske är att hitta någon annan att tänka på eller drömma om. Han behöver inte alltid finnas där rakt framför dig, för mig räckte det att bara veta att någon annan fanns.

När flyttade du hemifrån? När jag var 18 år gammal. Bott i min lägenhet i 9 månader snart!

Finns det nått plagg som du inte skulle sätta på dig? Förutom plagg som är självklara för alla så finns det endel saker jag personligen inte hade tagit på mig. Tjockt bälte i midjan, skor med klack på under 10 cm (förutom boots då), kjolar som inte är tighta och volanger.

Kommer du köra på fake päls i år igen? Absolut!

Vilket är ditt mest använda plagg i din garderob(vad du tror på ett ungefär) Älskar bloggen din!:) Tack! Det måste nog vara mina svarta “jeans” från Dr.Denim om inte annat min kavaj från H&M.

Exakt hur fick du detta jobbet som bloggare? Hur gjorde du för att synas bland alla miljoner bloggar? Jag blev uppringd av Nyheter24:as nuvarande chefsredaktör. Nätverket för bloggare är så otroligt stort nu, det finns så mycket chanser att synas idag att har du någonting att bli upptäckt för, så blir du det. Minoutfit är mitt stora tips (om du vill bli upptäckt inom mode)!

Tre saker som du tycker är bra med dig själv? din blogg är jättebra, och du är så fin 🙂 Åh, tack så hemskt mycket. Jag älskar min empati-förmåga, den är jag enormt tacksam för. Även att jag är väldigt social och glad av av mig, samt mitt tankesätt som gör att jag i princip aldrig blir för nervös eller stressad över något.

Såg att din syster opererat brösten, du har aldrig känt att du vill göra det framöver ? Jag har faktiskt funderat på det, i alla fall diskuterat det tillsammans med några av mina vänner som är inne på samma spår. Men jag är nöjd med mig själv och känner att jag hellre lägger pengar på upplevelser än min kropp. För mig handlar det om vad som ser propertioneligt ut, hade jag opererat mig hade jag inte velat att någon som aldrig sett mig noterat det, vart på min kropp det än gäller.

Jag såg att det skulle komma en ny säsong av Stylisterna, hur ställer du dig till det? Jag tycker det är otroligt roligt att programmet bidrog till några av deltagarnas framgångar. Med all rätt! Men, jag kommer inte uppmana någon att söka till programmet, för hade jag fått välja om hade jag inte valt att delta. Jag hoppas helt enkelt att mycket blir annorlunda detta år, för allas skull, minst sagt för tittarna men framför allt för dom som medverkar. Då jag tyckte programmet fokuserade på helt fel saker. Jag vet hur dåligt vissa har mått och inte sett deltagandet som något annat än ett misstag. Många av oss visste för lite, och hade vi vetat hade ni nog inte sett oss där. Så, till er som vill söka till programmet, var inte rädda att fråga om hur saker kommer gå till innan ni tackar ja och säg till om ni tycker att någonting känns fel. Lova mig det.

Om du fick ta bort tre saker i världen, vilka saker skulle det vara? Svält, krig och befogad rädsla.

Translate/ When did you move to your own apartment? When I Was 18, 9 month ago. Is there any piece of clothes you wouldn’t wear? Yes, besides the clothes everyone would say I have a few stuff that I personal don’t like. Wide belts aorund my waist, shoes with heels which is under 10 cm high (besides boots though), skirt that isn’t tight and clothes with flounce. Will you wear fakefur-jackets this year? Absolutely! Which is yours most used plag in your wardrobe? Hmm, It must be my black jeans from Dr.Denim, if not my blazer from H&M. Three things you like about yourself? My ability for feeling empathy, I’m so thankful for that. Even that I’m a very social and glad person. And my thinking which make me feel less nervous and stressed, I don’t know if I ever feel that way thanks to my thinking. If you could take three things away in the world, that would that be? Famine, war and justified fear.

16 Responses to “Svar på frågestund – Del 3”

 • Laura says:

  What does a normal day in your life consist of? xx

 • REBECKA says:

  Superkul att läsa svaren! :))

 • emma says:

  skulle du inte kunna ha en “frågestund” då man kan ställa frågor om kärlek/killar/självförtroende osvosv. om du förstår hur jag menar? 🙂

  • victoriatornegren says:

   Emma: Tänkte faktiskt på att ha det 🙂 Fick en del sådana frågor! Kul att någon frågar om det, ska absolut fixa det.

 • Frida says:

  Jag ville bara säga att jag tycker att du är så himla fin som du är! Det är bra att du är nöjd med dig själv! Jag vill bara peppa dig att fortsätta vara det. Även om det är upp till var och en om man väljer att operera sig – och jag har full acceptans för det – så tror jag att det är viktigt att man går till botten med varför man känner att man behöver operera sig för att vara nöjd med sig själv och sin kropp. Jag hoppas att du inte känner dig kritiserad på något vis, jag vill bara applådera dig för att våga vara nöjd med dig själv, och inte behöver operera dig för att vara det! Heja dig Victoria! Många kramar från mig

 • Sue says:

  Vad är din utbildning.?? 😀

 • olivia says:

  dina svar är jätte bra! 😀

 • sara says:

  hej vad heter din systers blogg? hittar den inte 🙂 KRAM

 • malin says:

  jag blev lite nyfiken när du svarade på frågan om stylisternas nya säsong då jag aldrig har sett detta innan. Måste bara säga att jag tycker lite synd om dig då det känns som om bara klankade ned på dig. verkligen.
  Det roliga är att jag går på gymnasiet i Umeå också men om jag ser dig kommer jag ändå att bli starstrucked hehe!

 • ida says:

  Hur vet alla något om din syster, har hon en blogg?

 • Gretta says:

  hej victoria! jag hade en fråga, jag letar efter ett par vardagsskor som man kan ha i alla fall under ett år utan att modet på de “går ut”, om du förstår vad jag menar. vad för skor rekommenderar du i så fall? tack!

 • Unni says:

  jag antar att du får väldigt mycket pengar genom din blogg, så du har inte funderat på att låta bli shopping i åtminstone en vecka eller två och skänka pengar? som t.ex. att du ville om du fick ta bort tre saker här i världen så var det svält. då är det väl en bra idé att passa på nu att skänka pengar till de drabbade i afrikas horn?

  • victoriatornegren says:

   Unni: Har inte den ekonomin tyvärr. Bloggvärlden är lite svår att förstå 🙂 produkter är också endel av min ersättning. Men jag skänker pengar, så mycket jag känner att jag har råd med varje
   månad.

 • Lily says:

  Hej Victoria:)
  Jag undrar bara vem som designar din blogg? Eller är det du som fixar bloggdesign själv?
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *