MENU
16:28 | August 30, 2011

Röd skinnjacka

Fashion,Uncategorised

Alltså, som jag varit sugen på en röd skinnjacka. Sedan kommer denna, typ helt perfekta in på Nelly. Kliar i fingrarna helt galet mycket, men kan inte bestämma mig. Försöker hålla ner på klädkostnaderna, måste lära mig. Men denna är nog värd att synda lite för? Jag tror fan det. Sjukt snygg styling förövrigt, tror jag ska kopiera den rakt av.

Translate/ I’ve been lookin for a leather-jacket in red for month. And then this shows up, like the perfect one at Nelly.com! My shopping-fingers want this one so bad. But I can’t decide if I’m going to buy it or not. Try to shop less clothes, have to learn myself. But I think this one is worth to sin for. I damn think so.

31 Responses to “Röd skinnjacka”

  • victoriatornegren on

   Sus: Gör ingenting speciellt, tar min vanliga storlek helt enkelt :)! Om jag skulle gjort något, ifall jag varit en som låg lite mellan två storlekar hade jag nog gått upp.

   Reply
 1. Julie on

  fan vad nice skinnjacka!!!
  Letar också efter en röd skinnjacka, blev helt tokig efter jag såg Kanye West på Way Out West i VÄRLDENS hetaste röda skinnjacka.

  Reply
 2. DLY on

  wow, it’s so beautiful! maybe I’ll get it too, thanks for sharing!
  and I’m glad you’re translating into English again ;)

  Reply
 3. Ellinor on

  köpte den idag! savemyday hade ett erbjudande så om man köpte presentkort på nelly så betalade man 100 men fick presentkort för 300! Grymt bra för då kostade den bara 400! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)