MENU
14:00 | August 31, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Din Sko, Väska – Accent, Tröja – Gina Tricot, Glasögon – RayBan

Tjoho! Nu har jag hunnit landa i Stockholm och förbereda dagens planer. Sitter på Pascha Deli och äter lite med min syster, samt väntar på Angelica. Ikväll verkar det bli F12! Kanske blir lite märklig uppdatering härifrån, men ska försöka få det att bli som vanligt. Kramkram!

44 Responses to “Dagens klädsel”

 1. S on

  Hej Victoria! Jag undrar bara vilken storlek du har i hatten du köpt från H&M herr? :)
  Har bara sett M och L, men vet inte om det finns S.

  Reply
 2. Hanna on

  Hej Victoria jag vill verkligen också köra på denna outfiten! Men här i Lidköping är det aldeles för kallt för bara ben, hur tycker du man kan matcha polo’n för att inte frysa häcken av sig :)

  Reply
 3. johanna on

  Hej!
  Har letat som en gaalning efter den där stickade polotröjan, men den finns inte.. Så nu tänker jag beställa den från nätet, men undrar hur det är i storlek? Vad har du för storlek? Jag vill bära den på samma sätt som du. Tacksam för svar :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Johanna: Lagom :) Den är ju rätt lång. Har XS i den och har XS i vanliga fall som. Men den är ju ändå lite “oversize”

   Reply
 4. Tyra on

  jag funderar på att köpa en sådan kofta som du har här, men jag vill att mina kläder ska vara längre än en säsong. så kommer det här plagget att fortfarande vara inne efter hösten och vintern?
  tacksam för svar!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Tyra: Kan jag tyvärr inte svara på. Men oftast när något plagg blir väldigt hypat så blir man tillslut less på det. Och jag är rädd att polokragen är ett sånt plagg! Men jag hoppas inte :)

   Reply
 5. ellen on

  du är fruktansvärt snygg victoria törnegren!
  jag har en fråga, vet du någonstans där man kan hitta en snygg vit skjorta som man man bära under en stickad tröja? Har letat lite överallt men inte hittat någon. Har du sett någon? svar uppskattas(:

  Reply
 6. Petronella on

  Gillar verkligen din blogg. Checkade in dig i Stylisterna också, tycker du skulle gått längre! Jag går själv stylist på gymnasiet :) världens bästa linje.

  Checka gärna in min blogg också, du är en sån stor inspiration för du har sånna kläder alla kan köpa. Lite mitt koncept med min blogg. Kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Haha, oj. Blir lite förvirrad när inläggen heter samma sak :) Trodde det var en kommentar på dagens outfit! Ja, då förstår jag. Men, är som rätt klassiskt att ha håret i en polotröja, sedan har jag ju alltid mina RayBan. Men absolut!

   Reply
  • victoriatornegren on

   Sofia: Jo, jag bloggade om den dyrare tröjan samt använde mig av den bilden i inlägget innan :) Men som jag svarade på den förra kommentaren, så trodde jag att du kommenterade gårdagens outfitbild och inte denna. (Inläggen heter detsamma)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)