MENU
20:04 | August 31, 2011

Klädpyssel

Fashion,Uncategorised

Älskar att klippa av ärmarna på saker, gjort det på några blusar och skjortor. Bara att klippa längst sömmen så slipper man ta fram symaskinen (pjuh)! Så tog fram saxen häromdagen och bestämde mig för att bli med jeans-väst. Har inte använt denna jeansskjorta så mycket som jag trodde och är övertygad om att den kommer användas flitigt nu. Har redan massor med outfits i huvudet! En av dom får ni nog se imorgon.

Translate/ I love to cut of the sleeves on clothes, I’ve done it on some blouses and shirts. Just to cut along the welt, then you don’t need to use the sewing machine (pjuh)! So last night I decide that I wanted a denim-vest. I haven’t used this denim-shirt as much as I thought I would, and I’m convinced that I will use it now. I already have a lot of outfits in my mind! One of them you’ll see tomorrow, I think.

10 Responses to “Klädpyssel”

 1. ch on

  Har du gjort det på vanliga skjortor? Jag har letat i evigheter efter en ärmlös skjorta, men helt utan framgång så detta är ju den perfekta lösningen, men har inte vågat!

  Reply
 2. therese on

  i love it! jag har varit och letat efter något på second hand som jag kan göra till väst.. fast har inte haft tur än, men det är SÅ snyggt! bra jobbat där :)

  Reply
 3. Astrid on

  Ohh, jag har verkligen letat efter en sån jeansshorta att klippa av ärmarna på, ser att din är från Monki, finns det fortfarande i affären? jag skulle bli så glad om den gjorde det :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)