Klädpyssel

Älskar att klippa av ärmarna på saker, gjort det på några blusar och skjortor. Bara att klippa längst sömmen så slipper man ta fram symaskinen (pjuh)! Så tog fram saxen häromdagen och bestämde mig för att bli med jeans-väst. Har inte använt denna jeansskjorta så mycket som jag trodde och är övertygad om att den kommer användas flitigt nu. Har redan massor med outfits i huvudet! En av dom får ni nog se imorgon.

Translate/ I love to cut of the sleeves on clothes, I’ve done it on some blouses and shirts. Just to cut along the welt, then you don’t need to use the sewing machine (pjuh)! So last night I decide that I wanted a denim-vest. I haven’t used this denim-shirt as much as I thought I would, and I’m convinced that I will use it now. I already have a lot of outfits in my mind! One of them you’ll see tomorrow, I think.

10 Responses to “Klädpyssel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *