MENU
10:59 | May 31, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Fashionpash, Byxor – H&M, Kavaj – Gina, Väska – Vivistyle

Hej på er! Igår blev det bio och käk ute. Såg på Baksmällan 2, den var så sjuukt bra. Vill se den igen, typ nu. Man får ju Big Brother Live för 19 kronor nu finalveckan, så det är ungefär det jag ska göra idag. Jag och Alex konstaterade att Martin ger oss hopp, farligt fin. Får hoppas på att han hälsar på Simon i Umeå, hihi. Nä, nu blir det lunch! Kram

15 Responses to “Dagens klädsel”

  1. SARA on

    Hej! Hur lång tid tog det för dig att få hem skorna från Fashionpash? för jag tänkte beställa ett par skor som måste komma hem till mig senast den 8e juni då jag tar studenten den 10e.
    Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)