MENU
14:53 | May 31, 2011

Min midsommarbakelse

Fashion,Uncategorised

Åh, fick min midsommarklänning på brevlådan häromdagen. Alltid önskat mig en klassisk Jones&Jones-klänning men aldrig riktigt hittat tillfälle för någonting såhär sött. Men så kom jag på att midsommar blir ju så himla bra. Vit spets, bar rygg, puffig från midjan och ner. Kommer känna mig som en liten bakelse. Tog bara ett par dagar att få! Beställ och se fler bilder på här.

49 Responses to “Min midsommarbakelse”

 1. josefin on

  herregud, så fin! är den normal i storleken? och hur lång tid tog det att få hem den? skulle varit tacksam för svar!

  förövrigt så älskar jag din blogg, kramar

  Reply
 2. Hanna on

  Jättefin! :) Vilken storlek beställde du? Jag brukar ha 36/38 vilken storlek tror du jag behöver då? Tacksam för svar!

  Reply
 3. Moa on

  woooow, helt underbar! jag undrar en sak.. är den väldigt kort???? jag är 160 men vill gärna att den täcker rumpan om jag köper den.. hehe
  Kram

  Reply
 4. Ida on

  Åh, just den klänningen har jag letat efter länge att ha som studentklänning! Hur lång tid tog leveransen och var det dyr frakt? :)

  Reply
 5. nellie on

  Hejsan Victoria!
  Jag ska ha en nästan likadan klänning på min skolavslutning, men jag har ett problem! Jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor till! Om du skulle kunna hjälpa mig med detta skullle jag bli jätte glad, tack för en bra blogg, kram!

  Reply
 6. Enkela on

  hur många dagar tar det tills den kommer?
  har skolavslutning den 15:de juni, och behöver verkligen köpa en fin klänning!
  tacksam för svar

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)