MENU
19:00 | May 30, 2011

Min skinnjacka till salu!

Fashion,Uncategorised

Fått mycket kommentarer och mail gällande min skinnjacka från H&M. Känner jag mig rätt kommer den inte komma till användning mer efter att jag köpte den nya. Den är i storlek 34, varken slitningar eller skador. Så för att det ska bli rättvist kör vi en vanlig budgivning där ni mailar ert bud till [email protected]

Högsta budet är just nu 750 kronor! SÅLD

23 Responses to “Min skinnjacka till salu!”

 1. Charlotta on

  Hej jag befinner mig i Umeå, imorgon har jag planerat in en shoppingrunda och undrade om du kunde ge lite tips på affärer ? Både i stan och en bit utanför ( så man kan färdas med cykel )
  hade jätte bra om du svarade :-)

  Reply
 2. Amalie on

  Hi, how long is it, from the shoulders and to the hand? han how long is it from the neck and down?

  Whats you price?
  – Amalie DK

  Reply
 3. emma on

  Jag skulle gärna vilja buda på din jacka men när jag skickar mejl så står det att det har misslyckats och jag har kollat så att mejladressen är rätt, det är den. Jag vet inte om du har fått mina mejl, jag skickade igår och budade 800:- :-)

  Reply
 4. Lærke on

  Hej!
  Er din skindjakke stadig til salg??
  Hvis ikke, så er jeg MEGET interesseret!
  Hører gerne fra dig.
  Venlig hilsen
  Lærke

  Reply
 5. Lærke on

  Hej!
  Er din skindjakke stadig til salg??
  Hvis ikke, så er jeg MEGET interesseret!
  Hører gerne fra dig.
  Venlig hilsen
  Lærke

  Reply
 6. sara on

  jag köper den nu idag på driekten för femhundra koronor ifall det är intressant? om inte så har jag hittat en i butik som jag kommer att köpa imorgon som jag har hängt undan för 600

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)