MENU
18:55 | April 29, 2011

Idag fyller min blogg 1 år!

Fashion,Uncategorised

Kan ni förstå att jag bara haft min blogg här i 1 år? Har varit med om världens resa och så mycket har hänt under denna tid. All kärlek till er som gjort denna resa möjlig. Från 100.000 läsningar på en månad till 1.000.000! Massa pussar till er alla. (Googlade fram tårtan förresten, hoppas det var lugnt att jag använde den)

Även Modette hade sin 1-årsdag härom dagen vilket jag citerade med “Jag är en av de i syskonskaran som på ett år vuxit mer än de flesta, från ett vitt flickrum till en vit lägenhet och från studerande till arbetande. Från att önska något till att ha det man önskar. För mig innebär Modette inte bara att få chansen att ha ett liv jag älskar, utan öppnade dörrar till att träffa människor jag älskar.”

45 Responses to “Idag fyller min blogg 1 år!”

 1. sara on

  Hej Victoria. Jag har följt din blogg sen länge tillbaka, jag tror du bloggade på blogg.se, på den tiden skrev du vackra texter om kärlek och jag älskade din blogg redan då, jag har följt dig tills idag, och du är fortfarande min favoritblogg, tack för en superbra blogg som jag kan läsa varenda dag och inspireras av!! kramar och grattis till ettårsdagen!

  Sara

  Reply
 2. Raquel on

  GRATTIS !! One year? only one year and you already have many readers ?? hahah That’s so cool :D I love your outfits. I try to buy clothes that you’ve taken.

  Continue as well as now.

  Besos desde España ^^

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)