Idag fyller min blogg 1 år!

Kan ni förstå att jag bara haft min blogg här i 1 år? Har varit med om världens resa och så mycket har hänt under denna tid. All kärlek till er som gjort denna resa möjlig. Från 100.000 läsningar på en månad till 1.000.000! Massa pussar till er alla. (Googlade fram tårtan förresten, hoppas det var lugnt att jag använde den)

Även Modette hade sin 1-årsdag härom dagen vilket jag citerade med “Jag är en av de i syskonskaran som på ett år vuxit mer än de flesta, från ett vitt flickrum till en vit lägenhet och från studerande till arbetande. Från att önska något till att ha det man önskar. För mig innebär Modette inte bara att få chansen att ha ett liv jag älskar, utan öppnade dörrar till att träffa människor jag älskar.”

45 Responses to “Idag fyller min blogg 1 år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *