MENU
15:30 | April 29, 2011

Brunögd

Fashion,Uncategorised

Var några som undrade vilka färgade linser jag använder. Det är allstå “Freshlook Colorblends – Brown” jag använder och dessa räcker i en månad. Har testat runt fem olika sorter och dessa är mina absoluta favoriter. Viktigt att linsen inte skaver och jag tror faktiskt dessa är de enda jag inte känt av när jag bär dem, plus att dessa ger det absolut naturligaste resultatet. Mina kommer från Lensway, finns säkert på andra sidor också.

14 Responses to “Brunögd”

 1. anonym on

  Hej :) jag bor också i umeå och såg dig gå förbi en gång på stan för nåt tag sen :) o det var jättekallt ute men du hade jättesnygga höga klackar o så men inte så varma kläder tror jag, så undrar bara om du inte fryser här i umeå när d e så kallt i såna kläder? :) önskar jag kunde ha såna kläder som du på vintern här men jag fryser så mkt så jag måste ha en jättetjock jacka och typ täckbyxor :P

  ha en trevlig helg, kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Det råkar inte vara i typ.. måndags? :) Plåtning hela dagen då, därför jag hade pyttelite kläder.

   Reply
 2. anonym on

  d var typ för mer än en månad sen(kanske 2 månader sen, kmr ej ihåg nu) då det var kallt fortfarande o en del snö kvar, inte nu i måndags, nu e d ju varmt i umeå som tur är tycker jag :)

  hälsningar :)

  Reply
 3. N on

  OMG! I don’t believe, i would kill for have blue eyes and you who have them, you love brown eyes…we change our eyes? hahaha this world is crazy….

  regards from spain:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)