Brunögd

Var några som undrade vilka färgade linser jag använder. Det är allstå “Freshlook Colorblends – Brown” jag använder och dessa räcker i en månad. Har testat runt fem olika sorter och dessa är mina absoluta favoriter. Viktigt att linsen inte skaver och jag tror faktiskt dessa är de enda jag inte känt av när jag bär dem, plus att dessa ger det absolut naturligaste resultatet. Mina kommer från Lensway, finns säkert på andra sidor också.

14 Responses to “Brunögd”

 • chibi says:

  älskar dom linserna!

 • bella says:

  Varför använder du bruna linser? Är inte din egen ögonfärg fin eller? 🙂

 • lina says:

  Mina ögon skulle aldrig klara de, allergisk haha 🙂 Men sjukt snyggt!

 • INGRID W says:

  vad har du för naturlig färg? 🙂

 • Hedvig says:

  Vilken är din riktiga ögonfärg?

 • anonym says:

  Hej 🙂 jag bor också i umeå och såg dig gå förbi en gång på stan för nåt tag sen 🙂 o det var jättekallt ute men du hade jättesnygga höga klackar o så men inte så varma kläder tror jag, så undrar bara om du inte fryser här i umeå när d e så kallt i såna kläder? 🙂 önskar jag kunde ha såna kläder som du på vintern här men jag fryser så mkt så jag måste ha en jättetjock jacka och typ täckbyxor 😛

  ha en trevlig helg, kram

  • victoriatornegren says:

   Anonym: Det råkar inte vara i typ.. måndags? 🙂 Plåtning hela dagen då, därför jag hade pyttelite kläder.

 • anonym says:

  och de där linserna verkar coola förresten 🙂

 • anonym says:

  d var typ för mer än en månad sen(kanske 2 månader sen, kmr ej ihåg nu) då det var kallt fortfarande o en del snö kvar, inte nu i måndags, nu e d ju varmt i umeå som tur är tycker jag 🙂

  hälsningar 🙂

  • victoriatornegren says:

   Anonym: Haha, jaha. Aa, är väl inte sådär jättebra på att klä på mig kläder 🙂

 • N says:

  OMG! I don’t believe, i would kill for have blue eyes and you who have them, you love brown eyes…we change our eyes? hahaha this world is crazy….

  regards from spain:)

 • Kasia says:

  Hi! can you re-use these color lenses? say if you dont use them everyday, would they last for more than a month? Tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *