MENU
15:04 | April 30, 2011

Citygalleriorna – Västerås

Fashion,Uncategorised

Det här har jag hållit på med sedan klockan 12. Hanna blev den lyckliga vinnaren av 5000 kronors shopping med mig och Josefin Crafoord i Citygalleriorna i Västerås. Hur stora gallerior som helst, med massa bra shopping. Har inte tråkigt jobb, haha. Nu bär det lite intervjuer och sedan åker jag till Uppsala.

18 Responses to “Citygalleriorna – Västerås”

 1. Anonymous on

  är de svarta pumpsen du har från skonamig, la mode, vanliga i storleken eller små eller stora?
  har de rosa eller beige sula under skon?
  snälla svara här! :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Sitter perfekt på min fot ivarjefall, men aningen små isåfall. Jag har svart sula, var dock bara några begränsade exemplar :)

   Reply
 2. Vivvi on

  Vilken fin blogg du har. Vi var ner till Skrapan i Västerås igår jag och min 5-åriga dotter och jag måste bara berätta vad hon sa: “Mamma, vad vacker hon är Victoria. Är hon verkligen en riktig modemodell? Det ska jag också bli när jag blir stor…” :-)

  Kram
  /Vivvi och dotter Emilia

  Reply
 3. Hanna on

  Helt sjukt! Tack Victoria för igår, är så nöjd med alla grejer. Både du o Josefine verkar vara supergulliga, va jättekul att hänga lite med er :) kram på dig!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)