MENU
11:31 | November 30, 2010

Kimono

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Kimono – Monki, Skor – JC

Köpte världens finaste grej igår. Gillar den så hemskt mycket :) Blir fin till både jeans, strumpbyxor, boots och till höga skor. Passar till allt helt enkelt. Världsfin enligt mig! Monki 350 kr. Nu ska jag till stan och äta med pappa, sedan ska jag möta upp Mall och gå en sväng på stan. Sen blir det massor av packning. Hörs sen! Kram

40 Responses to “Kimono”

 1. Linda on

  Victoria! Du har ju så många fina byxor i skinn. Jag har själv köpt mig ett par skinnbyxor från Whyred. Men HUR SJUTTON ska man bära sig åt för att tvätta dem?! För maskin tål de väl inte? Hur gör DU för att fräscha upp skinnbyxor som har suttit på en hel dag och därför inte luktar ros längre? MYCKET tacksam för svar. Tack för en grym blogg!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anne: Åh, funderar en massa på det där. På jul skulle jag faktiskt kunna tänka mig att ha min svarta långklänning med en slarvig håruppsättning, locka lite här och där och få fast en röd liten julstjärna. Annars någoning rött, lite i samma stil! På nyår hade jag tänkt mig något i beige eller svart, gärna något lite kortare. Ska jag ha svart vill jag ha någon utstickande detalj, kanske något fluffigt kring axlarna. Blir det i beige så blir det något väldig simpelt och lite slappare och utsläppt och lockar! Ska föröska mig på ett kollage. Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)