MENU
21:14 | November 30, 2010

Solglasögon på vintern?

Fashion,Uncategorised

Bestämde mig för några dagar sedan att jag ville ha ett par solglasögon. Man hinner väl inte ha dem så hemskt många timmar, men väldigt skönt när man väl gör det. Trodde inte jag skulle hitta ett par av denna modell, men så fanns ett par på Bik Bok. Har faktiskt kommit fram till att det kan vara väldigt fint på vintern också. Tänker matcha till min pälsmössa.. Haha ne inte riktigt, men till en stor halsduk och en i övrigt enkel outfit, kanske något med Converse. Fint!

18 Responses to “Solglasögon på vintern?”

 1. alexandra on

  Jag tycker att solglasögon är underskattat! Varför bara på sommaren, man blir ju lika mycket bländad om solen är framme på vintern! ;)

  Reply
 2. sanna on

  Hej!
  Jag tänkte bara tipsa om att jag, varje dag fram till julafton kommer att lägga ut ett nytt avsnitt på min blogg av världens genom tidernas bästa julkalender, SUNES JUL!

  Avsnitt 1 ligger uppe nu!
  Kram! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)