MENU
15:32 | November 29, 2010

Nelly

Fashion,Uncategorised

Hämtade ut dessa på posten idag! Vet inte riktigt, tycker den där extra biten på klacken såg mest påklistrad ut. Men de stannar nog kvar hos mig ändå! Förövrigt har jag börjat hata min kamera, ljuset i min lägenhet eller vad det nu är som gör mina bilder så otroligt suddiga. Har inte fått en enda “skarp” bild sedan jag flyttade hit…

33 Responses to “Nelly”

 1. annakarin on

  Om dina bilder blir suddiga kan det bero på att du har ett alldeles för högt iso-värde. Desto högre iso-värde desto ljuskänsligare blir bilden vilket resulterar i grynighet. Så testa att sänka isovärdet, och glöm inte att kolla vad du har för slutartid. Desto längre slutartid desto mer ljus släpper kameran in och då bör man använda stativ eftersom ingens händer är helt och hållet stadiga. Annars kan det ha att göra med bländaren, då måste du gå in och ändra f-värdet. Ju lägre f-värde, desto kortare skärpedjup (och större bländare). Ett porträtt kanske kräver ett f-värde runt 5, medan en landskapsbild blir bäst med f-värde på 16. Try it out :)

  Reply
 2. Johanna on

  Tänkte precis som du när jag såg dom “gud varför sitter där en kloss till?” men dom är rätt fina ändå. Kan inte undgå att fråga, hur ofta beställer du skor? kan inte varit flera dagar sedan du fick de ljusbruna? Diggar dig snart, en riktigt stor förebild hehe!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)