MENU
1:10 | November 29, 2010

Tänk om kramar vore pengar

Fashion,Kärlek

Ibland önskar jag att jag levde i en värld bortom all denna ytlighet. Att den vackraste accessoaren vore ett leende, den vackraste egenskapen vore sårbarhet och den största förmögenheten sin kärlek. Jag kan vara en sådan som gråter åt det någon annan skrattar åt och den som vill kramas när någon annan pekar.  En som känner sig vilsen bland höjda huvud och sneda blickar och är aldrig så säker som i en annans famn. Här sitter jag dagligen och delar med mig av min yta, den jag tjänar pengar på. Tänk om man kunde tjäna pengar för att vara bra på att kramas också? Då hade jag gett er tusen sådana istället, även fast ni inte vill ha dem. Kram!

25 Responses to “Tänk om kramar vore pengar”

 1. Nina on

  Du är så fin Victoria. Och du är verkligen den du är, vilket många inte vågar stå för idag. Fortsätt att vara den du är, för du är verkligen så himla bra. Puss

  Reply
 2. Malin on

  Det bästa som finns är ju dagar då man är som mest “galen” och måste se bra ut, oavsett om man bara ska till affären – så kommer någon och säger att man är vackrare utan alla trendplagg & smink på sig. Jag önskar alla kunde ha en sådan dag, varje dag.

  Reply
 3. Erika on

  JÄKLAR, VAD BRA SAGT!
  Personligen hatar jag alla dessa sneda blickar och denna ytlighet som finns, tänk om det var precis som du säger, gud vad bra världen skulle vara då.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)