MENU
15:32 | November 28, 2010

Första advent

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Första advent, 18 minusgrader och en lussbulle till frukost. Mörkret faller utanför fönstret tidigare än någonsin så hann inte riktigt med att ta en outfitbild. Blir så hemskt dåligt ljus då det är mörkt ute! Men imorgon lovar jag att jag är på G igen. Puss

28 Responses to “Första advent”

  • victoriatornegren on

   Matilda: Finns inte jättemycke att visa. Den är 31 kvadrat, så det mesta är det rummet ni redan fått se. Sen är det ett litet kök och en toa bara som.

   Reply
 1. Rebecca on

  Snälla svara på denna fråga! du säger att ni har -18 grader ute, själv bor jag i göteborg och här är det max -8 grader. Men jag fryser ihjäl! du klär dig snyggt osv, ser inte ut som att du har så himla mycket kläder på dig? hur gör du för att hålla värmen? blir tacksam för svar

  Reply
  • victoriatornegren on

   Rebecca: I minus 18 känns det rätt omöjligt att klä sig fint. Men som sagt, pälsen är varmare än man tror och sedan brukar jag ha på mig mina “byxor” från H&M där jag kan gömma ett par leggings under.

   Reply
 2. Rebecca on

  aa jo det förstår jag, men jag tänkte mer på att jag använder en jacka som är lika tjock som en woolrich/canada goose, men FRYSER IHJÄL, förstår inte varför :(

  Reply
 3. Elin on

  Hallå där! Tänkte bara fråga, visst jobbar du inne på JC (Kungspassagen) i Umeå? Var där i helgen och såg en tjej som såg ut på pricken som dig i alla fall :D om det nu inte var du!

  Reply
 4. Nathalie on

  Jag måste bara fråga om Jeffrey Campbell skorna, är de svåra att gå i? Är så sugen på att köpa ett par då dem är så fruktansvärt snygga men jag velar lite för att jag tror att dem är svåra att gå i och jag är inte så van med att gå i klackar. Så, vad tycker du? Är dem svåra?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Nathalie: Alltså, vet inte riktigt hur jag ska svara. Är så himla van att gå med klackar, men måste säga att de är väldigt stabila och inte alls svåra att gå i. Men det är ju enligt mig :) Men platån är så pass hög att det känns som att klackhöjden inte blev mer än 6-7 centimeter. Ingen konst dvs!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)