Pregnancy Update: Week 30

(picture from week 28)
75 days left
Weight: +8 kg


Bebis:
Bebis är nu ca 36 cm lång och i slutet av veckan väger hon 1,58 kg(!) och bebis skulle förhoppningsvis klara sig på utsidan.

Mitt mående: Det har inte hänt så mycket de senaste veckorna i min graviditet skulle jag säga. Mer än att jag känner att tiden bokstavligen flyger förbi och samma med denna graviditet. Hade gärna, gärna, gärna tryckt på paus just precis nu, vill fortsätta njuta. Kan få en liten stressad känsla över att det snart är över, kanske min allra sista graviditet. Det ger mig lite ångest.

Mina cravings: Nektariner och all olika typ av glass! Kanske inte någon riktig gravidcraving utan något jag alltid älskar på sommaren, men man orkar ju desto mer så blir ju extra kul, haha.

Kropp: Lite både och! Vill skriva att jag är förvånadsvärt smidig och pigg, för det känner jag mig. Men när jag tänker efter inser jag att överdrivet smidig är jag ju inte längre, haha. Såklart begränsad fysiskt! Det är lite kämpigt att ta sig upp och ner när jag suttit ner på något lägre eller “på golvet” (strandfilt etc). Jag känner av i fötterna när jag stått länge utan skor. Några fler timmar per natt behövs då jag inte vilar under dagen. Har inte samma energi men för att vara gravid mår jag väldigt bra och jag är så tacksam för det.

3 Responses to “Pregnancy Update: Week 30”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *