Late Midsummer-hello

Some pictures of us celebrating midsummer

Hej fina ni! Förlåt för värdelös närvaro, ska absolut bli bättre. Internet var sådär i Skåne så tog mig inte an att sätta mig och ladda upp bilder på bloggen. Men nu ska vi se till att börja i rätt ordning! Vi kom dit kvällen innan midsommar, så här får ni lite bilder från den dagen. Helt magiskt har vi haft det och jag ska se till att knåpa ihop en skåne-guide men också en graviduppdatering. Vi kom just till norr och här går jag in i semestermode helt mentalt vilket är så himla härligt, men kände att jag är lite efter här så ska lösa det! Puss

Hi guys! Sorry for the worse update here. The internet in Skåne wasn’t the best so I didn’t manage to update any photos on my blog and then I just paused everything. But I want to make sure everything comes in order so here is some pictures from us celebrating midsummer in the most cozy way. I’m gonna do a Skåne-guide for you but also a pregnancy update. We just got to the north and I’m all in vacay mentally but I felt I was so behind here and had some catch up to do for sure <3  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *