Pregnancy Update: Week 26

99 days left 
Weight: +6.8

 

Bebis: Är ca 31 cm, väger ungefär ett halv kilo och sparkar på för fullt där inne. Nu börjar också bebis reagera på ljud och beröring! Mysigt.

Mitt mående: Började tänka och det enda jag kunde komma fram till är att om jag hade mått precis såhär under hela graviditeten hade jag kunnat vara gravid för alltid. Hur underbart att känna så? Ska verkligen njuta av precis just den här känslan. Enda är väl att jag är kanske lite stressad i att vara i just den här delen av graviditeten då den är enligt mig den absolut bästa. En härlig liten kula utan att känna sig för begränsad fysiskt eller påverkad negativt mentalt.

Mina cravings: Faktiskt ingenting speciellt. Känner mig inte så gravid nu i mina matvanor, haha. Lite tråkigt faktiskt! Men är ju också en sådan person som får sämre aptit i värmen så vet inte om det hänger ihop med det. Men nektariner och glass går åt!

Kropp: Jag kände av värmen de första dagarna av värmeböljan brutalt mycket. Svällde upp som en ballong och var tvungen att köpa stödstrumpor, men nu känns det som att min kropp vant sig lite. Dricker EXTREMT mycket vatten vilket jag tycker hjälper. Min foglossning känns knappt av, förutom när jag glömde av och lekte loss med Ellie parken och sprang upp och ner och hoppade runt. Men det gick över till morgonen därpå!

1 Response to “Pregnancy Update: Week 26”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *