Swedish National Day

Happy national day. sweden!


Söndag och ännu
en idyllisk sommardag! Vi åkte till en 4H-gård i närheten där de finns lite djur spridda runtikring men också ett så mysigt gårdscafé. Igår var vi på stranden hela dagen och fick till en riktig sån där härlig semester-dag så vi tänkte köra favorit i repris men det var lite molnigare idag så vi vände i dörren och packade och bytte om, men det blev himla bra det med. Påtal om att byta om så har jag haft lite svårt i veckan att hitta kläder jag känner mig bekväm och fin i. Så ska faktiskt köpa mig lite nya fina kläder som passar mig och kulan! Börjat läcka bröstmjölk också så det är också lite att tänka på, haha.

/ Sunday and another idyllic summer day! We went to a “farm” nearby where they have some animals and also a cute little café. Yesterday we went to the beach all day and got a real vacay-mood so we planned to do the same again today but it was a little more cloudy so we changed our mind but this became so good. Just having a little hard time to find good pregnancy outfits right now so I think I need to buy some new stuff for me and the belly. I started to leak from my boobs aswell so I have things to think about, lol.

3 Responses to “Swedish National Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *