Pregnancy Update: Week 24

114 days left
Weight: +6


Bebis: 
Är nästan 30 cm! Herregud vad fort hon växer, hänger inte med. Hon har blivit lite lugnare i magen men vaknar alltid till när jag äter, så mysigt, haha.

Mitt mående: Är oförändrat och stabilt! Känner mig ändå fortfarande väldigt mycket som “mig själv” både fysiskt och psykiskt. Tacksam för det. Försöker fokusera så mycket på nuet som möjligt och inte tänka för mycket på hur jobbigt det mest troligt kommer bli längre fram. Tar dagarna som dom kommer och är tacksam för varje dag jag får må precis såhär.

Mina cravings: Vet inte om det är vädret eller graviditeten men jag vill BARA ha glass just nu i precis alla former och färger. Favoriter är daimstrut, snickersglass och magnum mandel (hade absolut varit magnum mandel-strut om den fortfarande hade funnits). Sedan är mitt saltlakritsbehov starkare än någonsin men tror bara det är “vanliga” jag, haha.

Kropp: Magen börjar verkligen finnas där nu, glömmer bort det ibland och tror att jag är smidigare än vad jag är när jag ska gå mellan mindre utrymmen, haha. Mina promenader fungerar fortfarande hur bra som helst, förutom att samma runda tar lite längre tid, haha. Har nog vant mig med att jag är lite tyngre och har jobbigare med andningen för nu tänker jag inte värst på det. Idag hade jag rejäla ilningar mellan benen så foglossningen är ju där och spökar, jag känner det, men det är verkligen ingen fara.

2 Responses to “Pregnancy Update: Week 24”

  • Mp says:

    Älskar din blogg så mycket. Så mysig och inspirerande att följa. Kram

  • M says:

    Kan inte du snälla visa hur du bäddar spjälsäng och barnvagn inför bebis? Har BF en vecka efter dig och har noll koll på hur man ska göra. Internet är en djungel =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *