Mother’s Day

Today we celebrated Mother’s day here in Sweden


Vilken dag
hörrni! Kändes typ som första riktiga sommardagen, även om det varit varmare innan så har jag liksom inte gjort något sådär specifikt somrigt som idag. Vi åkte till Rosendals Trädgård för att fira morsdag och det blev så himla lyckat. Wow vad mysigt det var! Åt en sådan god sparrissallad till lunch och så hade dem morsdagsbakelser till efterrätt. Vi varvade mellan att sitta på filt vi tagit med och vid bordet, perfekt. Min klänning kommer härifrån och den kändes bara så himla härlig att låta magen växa i och sådär härligt enkel vid amning. Fick UNICEFS morsdagspaket av Erik, enda jag hade velat ha, så bra present. Morsdag gör att jag känner mig så himla tacksam, speciellt i år. Jag skriver som Kenza gjorde “grattis på morsdag till alla mammor, mammor till änglar, mammor som fortfarande väntar och alla mammor i himlen”. Puss!

What a days you guys! Felt like the first real summerday here in Sweden. We went to Rosendals Trädgård to celebrate mother’s day and it was so cozy and perfect. Had the most delicious asparagus salad and then they had these beautiful strawberry bakery as a special for the mother’s day. We had a table but also a blanket so we went between and it was just great. My dress is from here and it just so soft and felt perfect to let the belly to grow in and to breastfeed in. Mother’s day make me feel extra grateful, especially this year. I write like Kenza “Happy Mother’s day to all the mothers out there, mother of angels, stepmothers, mothers still waiting for their child and mothers in heaven”. Xx

1 Response to “Mother’s Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *