Prenancy Update: Week 22

128 days left
Weight: +5,5

Bebis: Bebis har blivit stark! Det lilla pickandet i magen har övergått till tydliga vändningar och riktigt buffande. Älskar, älskar denna känsla. Låg häromkvällen i sängen innan jag skulle sova med händerna på magen och bara tog in hennes rörelser. Fick redan lite separationsångest från graviditeten, men det kommer nog ändras, haha.

Mitt mående: Det är lite blandat! Jag är lite känslig och gråter mycket, men mest av tacksamhet. Lite besked som jag fått via telefonen senaste veckan där jag börjat typ störtgråta och Erik trott att något hemskt hänt, så nu har jag behövt börja göra OK-tecken, haha. Får fortfarande fullständigt lyckorus av tanken på att jag faktiskt är gravid, men känner att jag just nu ska NJUTA av graviditeten så mycket jag kan och inte tänka ett steg fram hela tiden.

Mina cravings: Nämen nu börjas det, haha. Just nu är det fokus PIZZA! Helst Calzone, eller Margarita med vitlökssås från Birkastans pizzeria. Kebab i bröd eller tja varför inte Pizza huts pepperoni-pizza med vitlökssås. Mm-mm-mmm blev så sugen nu.

Kropp: Ah nämen det börjar fan här med! En “vanlig” dag, lite slut på/öm/mör på kvällen men höll på att fixa och dona igår och det kändes som att jag skulle gå av både mitt i tu, min rygg gjorde ont och höfterna. Kommer inte alls att jag reagerade på rygg och höfter förra graviditet. Tänker om det har att göra med att jag bär Ellie denna gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *