New In: Zara Order

1. Tank top – Here 2. Long Jumpsuit – Here 3. Jumpsuit – Here


Jag har inte
handlat så himla mycket inför vår och sommar än om jag ska vara ärlig. Så många år jag blivit övertaggad och handlat alldeles för mycket och för tidigt som slutat med att det inte alls var det jag ville ha på mig i slutändan. So lesson learned! Men jag gjorde en beställning från Zara häromdagen från deras seamless-kollektion som jag fullständigt älskar. Jag känner mig väldigt bekväm till vardags i en sportig look, speciellt på våren då det är både sjukt snyggt, bekvämt och praktiskt. Gillade detaljen på det ribbade linnet och jumpsuitsen kändes bara himla fina och bekväma och enkla att styla.

I haven’t bought so much things for the spring and summer yet. For so many years I bought things way too soon and it ended up with me not feeling for it when the summer came, so lesson learned. But I did an order from Zara the other day from their seamless-collection which I love. As an everyday look I love sporty looks, especially during the spring when it both feels good looking, comfy and practical. I really liked the detail on the tank top and the jumpsuits felt comfy and so easy to style. 

2 Responses to “New In: Zara Order”

  • L says:

    Wow fick själv en liten insikt. Får lätt ångest varje vår över min shopping som går alldeles över styr. Blir så lätt hooked i alla vårtrender som ba smäller ned som en boom över en, vilket gör mig stressad. Blev inspirerad och lättad när du skrev att du inte handlat så mycket utan fortsätter på ditt ”vanliga spår”. Känner då ba nej, fan, om du håller igen då kan väl jag också ta det lite lungt.

  • Beba says:

    Zara i svart och vitt, mer klassiskt går det inte! Det är faktist inte värt det att köpa för mycket, less is more! Är ju också bättre för omgivningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *