New skincare

This post contain paid links

Igår hade jag lite spa-day och testade lite ny beauty. Älskar ju att testa nya produkter, recensera och tipsa. Har så mycket nya intressanta produkter att prova, jag byter ju lite ruin beroende på säsong så håller på att knåpa ihop en ny liten rutin just nu.

/ Yesterday I had a little spa-day and tried some new beauty.  I love to try new products, discuss and tell you about. I have a lot of new interesting products to try right now, I change it a little depending on the season and now I’m in for a little switch.

Get the product here

Den här produkten testade jag bland annat igår! Jag har inte haft problem med porer men på senare tid har jag tyckt att min hud känts lite oren, fått lite svarta porer och blev tipsad om denna deep cleansing-produkt, i detta fall en mask som man använder en gång i veckan. Jag är ju ett riktigt Kiehl’s fan så bestämde mig för att testa! Den var väldigt effektiv, så för min känsliga hy räckte det att ha på den bara några minuter (tills produkten stelnat). Jag tyckte om den jättemycket så kommer absolut fortsätta att använda den! Tipsa gärna om era favoriter när det kommer till djuprengörande produkter.

/ This is one of the products I tried yesterday! I haven’t had problems with pores but lately I felt that my skin have felt a bit unclean, got some black pores and got told about this deep cleasing-product, in this case a mask that you use about once a week. I’m a real Kiehl’s fan so I decided to try it! It was very effective so for my sensitive skin it was enough with just a couple of minutes (until the product stiffened). I really liked it so I will keep on using it for sure! Let me know if you have any recommendations.

Denna bär i kokosvatten-trend på TikTok har fått mig att börja dricka kokosvatten. Förknippar det så mycket med strand men tycker det är lite roligare att dricka än bara vanligt vatten. Så nu testar jag mig fram bland lite olika märken!

/This berry with coconut-water trend on TikTok made me drink coconut water. I think of a beach while drinking it but also much more fun to drink than just regular water. So now I try some different brands to find a favorite of mine! 

Get the products here 

Det här är två produkter som jag inte kunde hålla fingrarna från! Jag följer ju Leyglow på Instagram och hon ger alltid så himla bra tips och delar även andras recensioner. Hon ruinerar mig, haha. Först denna superåterfuktande toner från Klairs, som att hälla neutraliserande vatten i ansiktet och det bara suger upp. Riktigt härlig! Det andra är ett skin prep water (toner) från Wishtrend med madel-syra (riktigt mild syra, perfekt för känslig hy) som jag kommer använda några gånger i veckan efter rengöring, mer som en snäll leave-in peeling som hjälper till att ta bort döda hudceller, motverka uppkomsten av finner och ska också ge världens glow! Inte hunnit testa denna ännu men den åker på ikväll.

/ These are two products I just couldn’t keep my fingers from! I follow Leyglow on Instagram and she always gives the best recommendations, she makes me poor, lol. First is this supermoisturizing toner from Klairs, which is just like pour some neutralizing water right on your face which it just suck up. So, so nice! The other toner is from Wishtrend with madelic acid (a superkind acid, perfect for sensitive skin) which I will use after cleasing a couple of days a week, It’s like a really kind leave-in peeling that helps to remove dead skin-cells and gives the most amazing glow. Haven’t had time to use it just yet but I’ll try it on tonight! 

1 Response to “New skincare”

  • Natasja says:

    Åh älskar också leyglow. Kan du inte ge uppdatering sen om du gillade mandelic acid, är sugen på att testa den! Men ja jag har också redan så mycket skincare 🙃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *