When the spring came back for a sec

Jacket – Gina Tricot, Jeans – NA-KD, Shoes – NA-ǨD, Sunglasses – Prada, Bag – Chanel


Att våren kom
 i förra veckan var helt otroligt! Kände att vädergudarna knäppte med fingrarna och plötsligt kom livet tillbaka. Glädjen varade dock inte länge då vi nu vaknat upp till snö igen. Men desto gladare är jag för att jag njöt varenda dag och spenderade så mycket tid ute som möjligt! Bilder från veckan kommer men sålänge bjuder jag på en look. Älskar verkligen denna kappa och är typ den enda jag vill bära i vår! Tyvärr slutsåld men ska leta reda på någon liknande att tipsa om. Hoppas ni haft en bra helg så hörs vi om ett litet tag! Kram

That the spring actually did arrive last week was amazing! Felt like the weather gods just snapped it’s fingers and suddenly life came back. The joy didn’t last for that long though because now we’ve been waking up to snow on the streets again. But I’m thankful that I were out every single day and just enjoyed life. Will show you some pictures from the week later but for now I’ll share this spring-look. LOVE this coat and It’s the only thing I want to wear this spring. It’s unfortunately sold out but I’ll try to find an option for you! Hope you had a great weekend, talk to you later! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *