Birthday

From my birthday 

I söndags var det min födelsedag, vaknade med fika på sängen och paket av min lilla familj. Vi tänkte att det hade varit mysigt att ta in på hotell i år igen men i och med omständigheterna kände vi att det kändes bättre att stanna hemma. Så dagen blev lugn men mysig och blev så bortskämd med fina presenter, kan visa sedan. Nu är vi i full gång med förberedelser inför julen som vi kommer fira i Norr. Blir premiär med vår nya lilla pärla. Uppdateringar från jul kommer <3

10 Responses to “Birthday”

 • Majken says:

  Vart kommer era fina tallrikar ifrån? 😍

 • Charlie says:

  Hur redigerar du dina bilder? Något speciellt filter på VSCO? 😍

 • Lisa Öhlund says:

  vart är era tallrikar ifrån? <3<3

 • Tiffany says:

  Hej! Min sambo fyller 30år nästa år och jag har NOLL aning om vad jag ska köpa. Kan inte du snälla ge tips (budget spelar ingen roll)?:)

  Kram

 • Mia says:

  Hej! Det uppskattas att du öppnar upp dig i er podd om din sekundära barnlöshet <3 Man har fattar lite eftersom du som sagt ”hintat” litegrann o vill bara skicka mitt stöd. Det är modigt av dig att prata om det ”under tiden” och inte bara efter då allt löst sig (även om man fattar de som inte pallar prata heller). Jag är ofrivilligt barnlös o gjorde precis ännu ett misslyckat ivf. Jag försöker hålla ihop det o inte bryta ihop. Grät inte ens när det misslyckades denna gång. Orkar inte, det är för jobbigt. Bara bita ihop o kämpa vidare. Alla blir gravida runt omkring, syskon, vänner som både träffats o flyttat ihop långt efter oss, min bästa vän, kusiner… en av mina vänner har fått TRE barn under tiden vi försökt. Herregud liksom. Sista gången hon berättade för mig bara grät vi båda av den absurda situationen (dock finns ingen missunnsamhet från min sida jag blir jätteglad för hennes skull det vet hon). Fem år har gått. Det är tufft men jag försöker se långt framåt. Nån dag kommer allt ha löst sig o då kan vi se tillbaka på detta. Detta har givit mig o min sambo mycket styrka att hålla ihop o mycket tid för varandra. O framförallt den dagen vi får ett barn, på nåt jäkla sätt, då kommer vi aldrig ta det för givet (inte för att folk tar sina barn för givet men du kanske fattar vad jag menar). Men som sagt, styrkekramar o kämpa på. Vi är många där ute. <3 och du får gärna berätta mer i nåt annat avsnitt ifall du vill. Jag har börjat öppna upp om detta för nåt år sen o känns mycket bättre än att dölja det för då blir det en större sorg o en skam som man själv ska bära. Ifall man berättar får man omgivningens förståelse, respekt och medkänsla o det är faktiskt väldigt skönt. Kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh tack för att du delar, som man förstår varandra på ett helt annat sätt nu. 2021 blir vårt år, heja oss <3 Kram

 • fanny says:

  Vart köpte Erik tårtan? 😀

 • Edie says:

  Vad fick du i födelsedagspresent? Och julklappar? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *