New in: Balenciaga Hourglass

My new bag – The Balenciaga “hourglass”

Jag lovade ju att visa er mitt senaste väskköp, det blev alltså denna goding från Balenciaga i storlek S. Kärlek vid första ögonkastet helt klart. Hade bara sett varianten med guld innan som jag tycker var så fin men vet att jag generellt inte använder guld sen såg jag att den fanns i silver och då fick den helt enkelt bli min. Älskar att den känns så edgy. Mina väskor står inträngda i ett hörn i garderoben just nu, tror nästa projekt i lägenheten blir att ta tag i vår walk in closet.

I promised to show you my latest buy! So here it is. This little bag from Balenciaga in size S! It was love at first sight. I was obsessing the one with golden details before but I just know I wouldn’t use it as much as should so I did choose not to invest. But then I saw that they had it with silver datails and I was hooked. I love that it feels so edgy! Xx

3 Responses to “New in: Balenciaga Hourglass”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *