New Closet: Before & After

In Paid Collaboration With New Day Interior

Before 

    

After

Organized our new closet this rainy day


Vad passar inte
bättre en regnig dag än att städa, rensa och organisera? Förutom att ligga i soffan en hel dag då, hehe. Men i alla fall, nu är det gjort och jag blev så himla nöjd. Vi bestämde oss innan vi ens hade flyttat in om att vi behöver maxa förvaringen i denna lägenhet och behövde garderober i hallen. Kollade lite olika alternativ och speciellt då vi hade saker att bygga runt så kände vi att vi skulle ta hjälp av personer som har koll. Kikade med lite olika snickerifirmor om platsbyggda alternativ men tyckte ärligt att det var lite väl dyrt. Men så hittade jag New Day Interior och det var bara så himla smidigt och proffsigt. Skickade en bild på utrymmet samt ungefärliga mått, så återkom dom med skiss och offert. Sedan bestämde vi oss för en kontrollmätning så då kom dem hit och måttade och gick igenom lite andra önskemål. Och så tog det några veckor för beställningen men så satte dem upp den på några timmar! SÅ nöjda, wow. Bästa investeringen i en lägenhet för oss är 100% på förvaring.

/ Thanks to New Day Interior who made our hallway exactly the way we wanted it. 

2 Responses to “New Closet: Before & After”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *