Why So Serious

– This post contain paid links – 

Shoes – Tony Bianco, PU-Coat – Gina Tricot, Bag – Hérmes, Sunglasses – Prada

Denna (adlink) jacka och min rutiga (adlink) från Gina Tricot som jag hade i min senaste haul för dem har verkligen blivit jackfavoriter hos mig. Denna PU-kappa är så himla mjuk och skön och jag älskar att den rutiga ger ett litet roligare intryck än bara en helsvart kappa. Ska fota av den bättre också så ni ska få se! Hur som helst, nu börjar kylan rulla in men vill inte inse det riktigt än. Körde på kappa, barbent och kängor idag och hoppas kunna göra ett litet tag till. Vintern är ju sååå lång så vill inte hoppa in på vintermodet alldeles för fort! Många av er har efterfrågat lite styling-guide inför  hösten så ska sätta mig ner med ett kollage på jackor och skor. Hoppas ni haft en underbar onsdag så hörs vi asap med en liten höstuppdatering!

In my favorite coat from Gina Tricot! Love how soft it is. The cold is starting to get to Stockholm but I don’t want to accept it just yet. So I’ll go for my bare legs outfit just for a bit longer. The winter is just so loooong and cold so I don’t want to jump in to that just yet. But I’ll give ju some autumn inspo and shopping advice asap! Xx

1 Response to “Why So Serious”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *