+/-

Ellie har äntligen börjat sova bra igen efter hon började förskolan. Sömnen blev så påverkad för hennes del efter alla nya intryck, hon har sovit så himla oroligt (gråtit i sömnen, ropat efter oss mm). Men nu senaste två-tre nätterna har hon sovit 12-13 timmar i sträck som vanligt. Känns såklart skönt att vi alla får sova på nätterna men också att saker och ting har lugnat ned sig för henne.

Jag har varit och gjort en del tester den senaste månaden och har fått positiva svar på allt (inget allvarligt!). Så det känns himla bra. Fick mersmak för blodprov och resultat, haha. Vill testa allt!

Älskar denna årstid. Saker kommer igång igen och enligt mig perfekt väder. För min del får det gärna vara lite svalare utomhus!

Ellie är ju blöjfri nu men vi sa att vi kommer köra blöjor på natten tills de är torra när hon vaknar över en längre tid. Vi säger att hon har natt-trosor på sig och inte blöja, så säger hon till på natten när hon behöver kissa. Vi har ställt en potta bredvid sängen, hehe. Väldigt smidigt så snart kan vi nog skippa blöja även på natten!

 

Har som vanligt lite svårt att hitta balansen i saker och ting. Men viktigaste är väl att man känner att man mår bra, även om en underliggande prestationsångest alltid finns där. Vill så mycket men tiden räcker inte alltid till!

Jag hade så gärna velat resa nu. September är min favorit-årstid att resa, fortfarande varmt i större delarna av Europa och turismen har lagt sig. Vi hade en resa bokad till Frankrike men pga omständigheterna valde vi att boka av den, det kändes liksom inte rätt.

Har så mycket att ta tag i administrativt. Fixa med lite saker i företaget, höra av mig till försäkringsbolaget ang sakerna som skadades när jag sprang in i lampan och även fågeln som åkte in i rutan på balkongen så den sprack. Sånt är så tråkigt och jag kan skjuta upp det alldeles för länge.

Har ju aldrig haft problem med min hy mer än på vintern då den blir så himla känslig pga väderomslaget. Men nu har jag fått några utslag i pannan, vilket började redan i somras. Började närmast hårlinjen men nu har det spridit sig nedåt och det är ännu lite oklart vad det beror på. Hittade en artikel om fungal acne vilket känns mest troligt och köpt hem lite produkter som ska vara bra! Kan uppdatera er ang dem sen när jag provat.

5 Responses to “+/-”

 • Anna says:

  Får jag bara nämna en liiten sak om eran podd? Gillar den starkt men på sistone stör jag mig väldigt på att era mobiler vibrerar ganska frekvent! 😇 låter väldigt tydligt när man kör med airpods/lurar. Ville bara nämna som en liten notis! 🥰

 • A says:

  Kan du snälla göra ett inlägg där du tipsar om höstkläder och höstskor? 😊

 • Ja gud, huden just nu är kaos kaos KAOS. Får nästan panik när jag ser mig själv i spegeln, alltid samma sak när det blir kallt/varmt.

  http://johannagrahn.se

 • Sandra says:

  Jättegärna uppdateringar om hudprodukterna hjälper!! Har liknande besvär, testade den från paulas choice du tipsa om på insta och den hjälpte en del! läste också om comedonal acne, tips!
  🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *