Video: A Regular Vlog

I den här vloggen visar jag min sminkrutin och så får ni följa med på helt vanliga vardagsbestyr.
In this vlog I show you my make up routine and you got to follow on some everyday things.

5 Responses to “Video: A Regular Vlog”

  • Jenny says:

    Älskar dessa updates, du gör så himla mysiga vloggar och man fylls med så mkt positiv energi, tack bästa du!! 🥰 Skulle du kunna göra ett inlägg/video för att närmare gå in på vilka hudvårdsprodukter du byter till när vi går mot kallare årstider? Gärna både rengöring/hudvård och om det är fler smink produkter du byter till ❤️ Blir så inspirerad av dig!

  • Sara says:

    Hej! Apropå galna hormoner.. Jag gjorde en bröstförstoring 2014, började må konstigt och “diffust dåligt” efter typ ett halvår men bra värden enligt sjukvården. Ett år senare fick jag sköldkörteldiagnos (Hashimotos & Hypotyreos). Nu 6 år senare har jag börjat läsa mer och mer om Breast Implant Illness och börjar tro att det är implantaten som fuckade upp mitt immunförsvar och hormoner med allt silikon och tungmetaller som läcker ut ur dem. Något jag inte alls visste om när jag satte in dem. Nu kommer jag nog ta ut mina för att förhoppningsvis läka kroppen igen.. :/ För dig som fått barn kanske det har med såna hormoner att göra, men ville bara tipsa om att läsa på om Breast Implant Illness för att kanske kunna utesluta det 🙂 Tack för härlig podd, blogg och vlogg! <3

  • Linda says:

    Hej! Detta hör inte direkt hit men kan du göra en recension över dina nya produkter från Dr. Ceuracle senare när du testat dom ett tag?😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *