Budget Boots


From Mango.com

 

Många har bett mig tipsa om lite höstboots! Tycker Mango och Zara är så bra på snygga och prisvärda skor. För mig är ett par boots med högst skaft ett måste, inspirerad av den klassiska ridstöveln. Sedan är jag ju som ni vet ett stort fan av chunky-sulor a lá Prada och tyckte (bild nr 1) var ett väldigt bra budgettips. Så för er som ska införskaffa ett par höstboots hade jag gått på ett par med högt skaft eller något med en grövre sula. Puss!

Many of you have asked me about some advice on autumn boots! I think both Mango and Zara have a lot of good options to a good price. For me a pair of boots with a long shelf is a have too, inspired of the classic riding boot. And as you may now I’m also a big fan of chunky soles a la Prada (picture nr1) was a really good budget option. So for you who’s looking for a pair of autumn boots I would go for a pair with high shelf or something with a chunky sole. 

1 Response to “Budget Boots”

  • I90 says:

    Snygga! Men jag undrar vilka sorts byxor man kan ha höga stövlar till? T.om de som är av kortare variant fast högre skaft än vanlig ankel boot, känns så svårt om man inte har skinny jeans .. jag har mest mom jeans och tycker det är jättesvårt med stövlar som passar !! Visa gärna bilder på detta! 🙂
    Tack för underbar podd, kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *