Video: Had to go to the hospital

12 Responses to “Video: Had to go to the hospital”

 • Terese says:

  Älskar dina videos 😀

 • Lisa says:

  Vart kommer den svarta stolen ifrån? 🙂

 • R says:

  Så du får ÅNGEST över att du skickat tillbaka ett par skitdyra skor? Rimligt du. Testa att ha ångest på riktigt innan du slänger med det begreppet nästa gång, snälla

  • victoriatornegren says:

   Svar: Man ska aldrig jämföra folks känslor. Då får ingen känna tillslut.

   • R says:

    Du vet inte vad ångest är eller hur det känns

    • victoriatornegren says:

     Svar: Vill egentligen inte svara på sådana här kommentarer men samtidigt upplysa att man inte har en aning om vad andra går igenom och därför vara extremt försiktig med kommentarer som dina. Du har ingen aning vad jag har gått igenom eller kanske går igenom i mitt liv.

     • R says:

      Uppenbarligen har du inte gått igenom ett jävla skit då du slänger med begreppet/känslan ångest hur som helst. På tal om att vara försiktig liksom

     • RS says:

      Men man kan väl ha bakisångest, beslutsångest osv.. Jag kan ha ångest för jag glömde skicka tillbaka kläder, samtidigt har jag ångest för att gå in på mitt jobb efter ha förlorat väldigt många i covid-19.
      Det finns ju grader av ångest, så lägg ner att leta fel i något som är helt normalt.

      Kram på er!

 • Sofia says:

  Jag förstår inte hur du kan ha detta som jobb och ta det så piano? Du lägger upp typ ett inlägg på bloggen, en bild på Instagram och YouTube video på 6 min per vecka och kan leva på det? Det verkar skämmigt även för en influenser, du jobbar ju knappt. Låt det gå några år till så kommer du inte kunna leva på detta?

  • Helena says:

   Jag har också funderat just över uppdateringen. Känns väldigt snålt med inlägg på insta, blogg, youtube osv.

   • Zandra says:

    Fast på mitt jobb jobbar inte alla 100% pga de valt att gå ned i tid för att vara med sina barn, precis som Vickan! Vem säger att bara för att man är influencer så ska man jobba 100%? Man kan jobba deltid/heltid eller ha rätt att gå ned 20% tills barnen är i en viss ålder i nästan vilket yrke man vill, det gäller väl även influencer yrket?
    Självklart är det kul med mycket uppdateringar från dem man gillar men hur mkt procent man väljer att jobba borde vara upp till var och en!
    Trevlig helg! 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Förstår delvis kritiken, självklart är en del av mitt arbete att uppdatera mer frekvent och det kommer bli en ändring på detta. Vi gjorde ett val och prioriterade att ha vår dotter hemma och då inte kunna lägga 100% på våra kanaler som tidigare. Hon har varit hemma med oss i 2,5 år och det är det bästa beslutet någonsin och det valet kommer jag aldrig “skämmas” för och om det valet nu skulle påverka min framtid som influenser så är det värt det alla dagar i veckan. Jag har väldigt svårt att göra saker halvdant och därför haft väldigt svårt med att hitta en balans mellan att vara mamma och jobba. I och med corona ändrades också vårt sätt att jobba (så som vi jobbat senaste 6 åren), där vi fortfarande jobbar med att hitta vårt nya sätt. Men nu är Ellie inskolad och klar och jag ser så mycket fram emot att kunna fokusera 100% på jobb på dagarna igen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *