Morning run & Greens

Morning run & salad from Bröd och Salt

Nu får man väl säga höst? För jag vill skriva höst och nya rutiner, haha. I alla fall så har jag börjat springa, eller jag är fortfarande i upptrappningsfasen (vågar inte köra all in på en gång av tidigare erfarenheter..klassiskt misstag). Så jag joggar/går/springer samma sträcka ett par gånger i veckan sådär lagom långt. Älskar att gå och har alltid gått mycket, men nu har jag gjort det till en egen-tids grej och mer spring. Jag och hörlurarna bara och det är så himla skönt. I fredags gjorde jag det som förta grej på dagen, plockade upp en sallad på vägen hem och igår en juice från Joe, testade Joe’s Identity och för att vara grön var den riktigt härlig. MEN igår åt vi pizza till middag och jag testade en ny smak på chips och dipp, I’m still me, lol.

Jag var taggad på denna vecka, men fick ett negativt besked igår så är fortfarande lite nere. Men bara att ta nya tag. Mer om det en annan gång. Kram!

/ I have a new part in my routines now, I always been walking and I love to walk but now I made it to a alone-time thing. Just me and the headphones and I love it. I picked up a salad afterwords and yesterday a juice from Joe. I was just feelin’ it. Although I had a pizza for dinner, it’s all about balance, lol. I was so excited for this week, but then I got a negative message so I’m still a bit off. More about that another time <3 

7 Responses to “Morning run & Greens”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *