Wishlist: Reversible Logo Swimsuit

Find it here

Jag har så mycket på min wishlist just nu, haha. Ska skriva lite inlägg om höstmode också då många efterfrågar det! I alla fall så finns det alldeles för mycket som får det att klia i mina fingrar just nu. Brukar ofta vara så inför en “ny säsong”, nu är ju detta en baddräkt och ska förmodligen inte åka någonstans i höst men fin är den.

I got so much stuff on my wishlist right now, lol. I will write a post about some autumn fashion and I guess that’s why I want so much time, I’m always like this before every “new season”. This is a swimsuit though and we will probably don’t go anywhere warm this autumn but it looks nice. 

1 Response to “Wishlist: Reversible Logo Swimsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *